személyiségek

Összes szék között_4.rész

Összes szék között_4.rész A nyolcvanas évek magyar ellenzékének politikussá lett tagjai megszakították a kapcsolatot Karl Pfeiferrel, hiszen egyik sem remélhette, hogy hajdani érdemei elismeréseként elnézze a jelen bűneit.

Összes szék között_2.rész

Összes szék között_2.rész A kvucá tagjai olyanok, mint a testvérek, akiket kamaszkoruk közös nyomorúsága és öröme tart össze - mindmáig minden második évben találkoznak, akik még élnek.

Mamzerológus professzor

Mamzerológus professzor Professzor Michael Harsagor mamzeri mosollyal jelentette ki saját magáról, hogy ő a francia királyok törvénytelen gyerekeinek legfőbb történész kutatója, vagyis mamzerológus.

Jó vagy rossz?…

Jó vagy rossz?... A nagy baj akkor kezdődik, ha már nincsenek olyan emberek, akik a bírák felelősségteljes feladatát félelem nélkül felvállalnák.

Összes szék között_3.rész

Összes szék között_3.rész A vendéglátóiparban nem tudja kiélni azt a vitatkozó, véleményét mindig határozottan kimondó énjét, ami jellemezte gyerekként, korán felnőtté váló kamaszként, és ami majd kiemeli, mint újságírót, később.

Összes szék között_1.rész

Összes szék között_1.rész 1928-ban, magyar zsidók gyerekeként Ausztriában világra jönni nem volt főnyeremény, még akkor sem, ha élete első évtizede a polgári jólét tudatlanságában telt.