politika

A csendes dzsihád_3.rész

A csendes dzsihád_3.rész Erdogan a Muszlim Testvérek forgatókönyvéből dolgozik évzizedek óta, nyilvános szereplésein a R4BIA jelét mutatja a tömegnek.

A csendes dzsihád_1.rész

A csendes dzsihád_1.rész Nagy volt a csend Zvi Yehezkeli körül az elmúlt hónapokban... az izraeli 10-es csatorna arab szerkesztőségének vezetője eltűnt a képernyőről.

A gyűlölet gyermekei gyilkolnak…

A gyűlölet gyermekei gyilkolnak... A nagyhatalmi törekvéseknek csak eszköze a korrupt, pénzéhes palesztin, politikai vezetés, és egyáltalán nem szempont, hogy hány palesztin gyerek leli halálát a késelős őrületben.

A Zöld Herceg

A Zöld Herceg Moszab Hasszán Juszef könyve A Hamasz fia felforgatta a lelkem, annak ellenére, hogy a Zöld hercegről szóló dokumentumfilmet már láttam korábban.

SodaStream

SodaStream Scarlett Johansson az elmúlt napokban egycsapásra szerzett magának néhány barátot és jó sok ellenséget. Az akció neve: SodaStream.

Folytassa miniszter!

Folytassa miniszter! Nem látták akadálynak, hogy a következő hónapokban egy szoptató mama irányítja az egyik legkeményebb minisztérium szakmai munkáját.

Az első csalódás

Az első csalódás A csalódást az jelentette, hogy az a politikus, aki eddig a konzervatív, liberál-kapitalista szellemiség jegyében nyilatkozott, most egy a szocialista diktatúrákra jellemző, "hipp-hopp" megoldom tervvel állt elő.

Purim 2012

Purim 2012 Van akivel nincs miről tárgyalni - a Hámánok "csavaros észjárása" lehetetlenné teszi az értelmes párbeszédet. Ők csak az erőből értenek.

A csendes dzsihád_4.rész

A csendes dzsihád_4.rész Zvi Yehezkeli a sorozat negyedik részében az USA-ba megy.

A csendes dzsihád_2.rész

A csendes dzsihád_2.rész Zvi ebben az adásban a média és a valóság viszonyát vizsgálja. Találkozik Jean Paul Ney újságíróval, aki kénytelen volt elmenekülni hazájából, miután megírta könyvét.

Hová, hová Palesztina?

Hová, hová Palesztina? Lehet utálni Tumpot, de abban teljesen igaza van, hogy ha egy módszer 24 éven át nem hozott eredményt, akkor talán más módszert kellene keresni.

Holnap okosabbak leszünk?

Holnap okosabbak leszünk? A város tele van óriásplakátokkal, egymondatos jelszavakkal - ezeken keresztül minden politikus idióta benyomását kelti.

Szilárd szikla!

Szilárd szikla! A palesztin lakosság egyértelműen vesztese annak, hogy a vezetőik nem értenek máshoz, mint a terrorhoz.

Ez egy pöcs !

Ez egy pöcs ! Ez a háború pedig már folyik, az ellenség egyre nagyobb teret nyer, mert gyáva, akinek fel kellene vennie a harcot.

Választások után

Választások után El kell döntse, hogy pártvezetőként, kisstílű politikusként akarja a pályáját befejezni, vagy végre olyan államférfiként, aki meghallja az idő szavát.

Terror Toulouse-ban

Terror Toulouse-ban Ez a történet a maga specialitásaival együtt jellemzi a helyzetet, amivel Európának szembe kell néznie. Ez nem a "bevándorlók kérdése", hanem az iszlámista dzsihádé.