politika

Holnap okosabbak leszünk?

Holnap okosabbak leszünk? A város tele van óriásplakátokkal, egymondatos jelszavakkal - ezeken keresztül minden politikus idióta benyomását kelti.

Szilárd szikla!

Szilárd szikla! A palesztin lakosság egyértelműen vesztese annak, hogy a vezetőik nem értenek máshoz, mint a terrorhoz.

Ez egy pöcs !

Ez egy pöcs ! Ez a háború pedig már folyik, az ellenség egyre nagyobb teret nyer, mert gyáva, akinek fel kellene vennie a harcot.

Választások után

Választások után El kell döntse, hogy pártvezetőként, kisstílű politikusként akarja a pályáját befejezni, vagy végre olyan államférfiként, aki meghallja az idő szavát.

Terror Toulouse-ban

Terror Toulouse-ban Ez a történet a maga specialitásaival együtt jellemzi a helyzetet, amivel Európának szembe kell néznie. Ez nem a "bevándorlók kérdése", hanem az iszlámista dzsihádé.

Birodalmi álmok atommal

Birodalmi álmok atommal Irán jelenleg a térség vezető hatalmi szerepére tör, és atomprogramja is alapvetően ezt a célt szolgálja.

Mennyi az annyi?

Mennyi az annyi? Márton László nézeteivel nem először vitatkozom – tavaly nyáron az ÉS-ben támadta az izraeli, kormányzati álláspontot, mint európai, zsidó értelmiségi. Akkor még nem volt cionista.

bocsánat – סליחות

bocsánat - סליחות A dolgok pillanatnyi állása alapján, úgy tűnik, hogy mint izraeli, bocsánatot kell kérjek az egész világtól azért a pofátlanságért, hogy vagyok.

A gyűlölet gyermekei gyilkolnak…

A gyűlölet gyermekei gyilkolnak... A nagyhatalmi törekvéseknek csak eszköze a korrupt, pénzéhes palesztin, politikai vezetés, és egyáltalán nem szempont, hogy hány palesztin gyerek leli halálát a késelős őrületben.

A Zöld Herceg

A Zöld Herceg Moszab Hasszán Juszef könyve A Hamasz fia felforgatta a lelkem, annak ellenére, hogy a Zöld hercegről szóló dokumentumfilmet már láttam korábban.

SodaStream

SodaStream Scarlett Johansson az elmúlt napokban egycsapásra szerzett magának néhány barátot és jó sok ellenséget. Az akció neve: SodaStream.

Folytassa miniszter!

Folytassa miniszter! Nem látták akadálynak, hogy a következő hónapokban egy szoptató mama irányítja az egyik legkeményebb minisztérium szakmai munkáját.

Az első csalódás

Az első csalódás A csalódást az jelentette, hogy az a politikus, aki eddig a konzervatív, liberál-kapitalista szellemiség jegyében nyilatkozott, most egy a szocialista diktatúrákra jellemző, "hipp-hopp" megoldom tervvel állt elő.

Purim 2012

Purim 2012 Van akivel nincs miről tárgyalni - a Hámánok "csavaros észjárása" lehetetlenné teszi az értelmes párbeszédet. Ők csak az erőből értenek.

Halált virágzik most a türelem

Halált virágzik most a türelem Izrael évek óta hangoztatja, hogy nem akarja egyedüliként magára vállalni az iráni atomfegyverkezési program "leállítását", de ha a nyugati világ döntésképtelen, akkor meg kell tennie.

Kifárasztó háború

Kifárasztó háború Meir asszony azt reméli, egy szép napon, a Közel-Keleten megvalósul a fegyverek nélküli világ. Golda Meir úgy viselkedik, mint amikor a nagymama esti mesét mond unokáinak.