amichay –  עמיחי  – héber szó, jelentése : az én népem él

A www.amichay.hu fő profilja a zsidó kultúra, történelem,  tradició, filozófia, a Tóra hetiszakaszának szekuláris értelmezése, és az Izraellel kapcsolatos hiteles információ.

A www.amichay.hu  közösségi magazin igyekszik lenni, olyan szerzőket fog össze, akik az adott témáról hitelesen és közérthetően  tudnak  írni.

A www.podo-pro.hu  kilenc hónapos léte sok mindenre megtanított minket, akik azt a lapot megalkottuk. Úgy tűnik, hogy  ami bennem megfér békességben, vagyis az, hogy a városi környezettel foglalkozom, budapesti és pécsi lokálpatrióta lelkesedéssel, mint szakember és mint újságíró, miközben fontosnak tartom a zsidóságról és Izraelről való folyamatos tájékoztatást is – sokaknak elfogadhatatlan párosítás. Ezért létrehoztuk a testvérlapot www.amichay.hu címmel. Én továbbra sem tagadom meg egyik énemet sem, a két lap szemléletében hasonló, de aki csak az épített környezetünk iránt érdeklődik, az a www.podo-pro.hu oldalain a korébbinál gazdagabb anyagot találhat, és akiket a zsidó témák érdekelnek, az a www.amichay.hu-ra kattinthat egyenesen. Ugyanakkor az egyikről a másikra továbbra is van átjárás.

Alapító:  Éva Mihály Amichay – városgazdász, újságíró

Webfejlesztő: Kuti Géza

Szerzői jogok

Tisztelt Olvasó!   Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az  amichay.hu  teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.

Így annak – akár teljes tartalmának akár részleteinek felhasználása, teljes vagy részleges, bárminemű, hozzájárulás nélküli megváltoztatása – törvénybe ütközik, s mind büntető, mind polgári jogi szankciók érvényesítését vonja maga után. Nem minősül jogsértésnek, ha az interneten megjelenő műről magáncélra másolat készül, amennyiben az a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja.

Az amichay.hu cikkeit más média díjmentesen átveheti abban az esetben, ha pontosan megjelöli a forrást, internetes megjelenés esetén pedig az eredeti megjelenés helyére linket ad meg. Ez abban az esetben is kötelező, ha az illető csak valamely információt használt fel az itt megjelenő cikkekből.

There are currently no comments.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .