A kioltott zsidó vér sokat ér – a palesztin terroristák ugyanis attól függően, hogy milyen súlyos az ítélet, nagyobb, havi fizetést kapnak a Palesztin Autonómiától.

Az, aki 20 évnél több időt tölt az izraeli börtönben, amihez jó sok vérnek kell a kezéhez tapadnia, nos, az havi 12 ezer sekelt (720 ezer forint) kap – a támogatásokból.

A magyar adófizetők forintjaiból éppen úgy, mint az európaikéból és az amerikaiakéból, amely a Palesztin Autonómiát támogatja, futja arra is, hogy a bebörtönzött terroristák fizetést kapjanak.

Attól függően, hogy mennyire súlyos az elkövetett cselekmény, magyarul hány embert sikerült megölnie a hős gyilkosnak, emelkedik az appanázs.

Aki csak három évig élvezi az izraeli börtönök vendégszeretetét, annak 1400 sekel (84 ezer forint) jár, 3-5 között már 2000 sekel, 5-10 évig terjedő börtön esetén 4000 sekel, 10-15 év között 6000 sekel, 15-20 év között 10 ezer sekel.

Ezen felül, a családtagok megemelt családi pótlékot kapnak, különösen sokra értékeli az izraeli állampolgárságú terroristákat, külön jutalommal serkenti őket – zsidót ölni érdemes!

forrás: news@israelhayom.co.il

 

Comments Closed